banner
Meçhul Defter

Meçhul Defter

 “Güzel günler geride kalmıştı. Biliyorum da anlatamıyorum. Kirli akşamların yapış yapış elleri üzerimde. Şimdi umutsuzluğa sevk olalı beri, tüm beyazlar gri. Biliyorum da anlatamıyorum.”
 
İki insan, çok hayat: MEÇHUL DEFTER.
 
Zamanın nasıl geçtiği, geçip giderken nerelere ve kimlere uğradığı bilinmez. Cemal ve İsmail, bir koşuşturmacanın içinde ömür tüketen, bambaşka hayatlar süren iki insan. Yollarının kesiştiği bir dükkân; kitaplar arasında birtakım konuşmalar… İnsan, kendi hayatını ne uğruna yaşar? İnsan, hayatında ne olursa “İşte!” der? Sen neden buralara geldin? Fakat bir gün, tüm bu akış içerisinde yüzümüze çarpan tek bir gerçekle karşılaşırız. O zaman bütün sorular usulca çekilir, cevap boşluğunu doldurarak. İşte hayat gerçeği!
 
Mehmet Tokat, birbirine tesadüf eden insanların hayallerine, umutsuzluklarına, beklentilerine ve kalp kırıklıklarına dair samimi bir hikâye anlatıyor MEÇHUL DEFTER’de. Karakterlerinin hayatında kapılar açıyor. MEÇHUL DEFTER, âdeta bir yaşanmışlık belgesi olarak masamızın ucuna konuyor. Zaman yorgunlarının karşılaşmalar silsilesi! Herkesin kendisinden bir parçayı bulabileceği, en önemlisi yaşadıklarını düşünebileceği etkileyici bir roman.
 
Öyle ya, bugüne dek neleri geçiştirdiğiniz için hiç bulmadınız?

Liste Fiyatı: 18,52
Yayın Tarihi: 21.06.2018
ISBN: 9786059804073
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 20 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 13,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mechul-defter/466499.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6419072/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner