banner
Mehmet Akif Ersoy ve Safahat'tan Seçmeler

Mehmet Akif Ersoy ve Safahat'tan Seçmeler

Bir milletin sair ve yazarları, aydınları o toplumun genel karakterini, ruh yapısını ve özelliklerini yansıtır. Bizde de hem eski hayatımızda, hem de günümüzde kalem erbabı olanlar, düşünce, sanat, kültür ve edebiyat adamları içinden çıktıkları toplumun meselelerini ele almış ve bunları eserlerine aksettirmişlerdir. Mehmet Akif de toplum için sanat anlayışını benimsemiş olan edebiyatçılarımızdandır.

Türk'ü bin senedir Türk yapan iman kutbuna katıksız bağlılığı ile inanmış, idealist bir dava adamı olarak da onu tanımaya, öğrenmeye muhtacız. Ve hele bu davanın tezatsız ahlak anlayışı ile sürdürdüğü ve süslediği hayati onu çok müstesna bir sembol hâline getirmiştir.

Mehmet Akif'in örnek, destansı hayati ve birikimle dolu eserleri bize yeni ufuklar gösterebilecek zenginlikte, derinlikte ve renkliliktedir. Öyleyse basta şiirleri olmak üzere bütün eserlerini dikkatle okumak, fikirlerini anlamaya çalışmak bize çok şeyler kazandıracaktır.

Liste Fiyatı: 16,67
Yayın Tarihi: 16.02.2013
ISBN: 9786053830207
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 6-7-8. Sınıflar için

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mehmet-akif-ersoy-ve-safahattan-secmeler/293762.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:183913/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner