banner
Mektup Arkadaşı Aranıyor

Mektup Arkadaşı Aranıyor

Yaz dinlencesi, aileniz çalışıyor, evde yalnızsınız, sıkılıyorsunuz. Ne yaparsınız?
Ayşegül, gazetede okuduğu “Mektup Arkadaşı Aranıyor” ilanına mektup yazdı. Annesinin yatılı okuldayken yaşadığı heyecanı o da yaşamak istedi. Onun gibi postacının yolunu gözlemek, duygularını kâğıtla buluşturmak, yalnızlığını, sıkıntısını, mektup arkadaşıyla paylaşmak istedi.
Peki, “postacı şarkısını” okuduğunda çok mutlu olan postacı amcası, Ayşegül’ün yüzünü güldürecek mi? Yolunu gözlediği mektupları ona getirecek mi?
Ayşegül’ün mektup arkadaşı nasıl biri? Ona neler yazacak? Hangi sırrını anlatacak? Hangi şehirde yaşıyor, ailesi nasıl biri, hangi okula gidiyor?
Tüm bu soruların cevabı, henüz okumadığınız bu kitabın içindeki mektuplarda gizli.
Mektup Arkadaşı Aranıyor, mektup yazmanın güzelliğini, bir zamanlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan postacılık mesleğini, arkadaşlığı, aile, paylaşım gibi kavramları özgün bir kurgu ve duru bir anlatımla bizlere tekrar anımsatıyor.

Liste Fiyatı: 110,00
Yayın Tarihi: 06.10.2017
ISBN: 9789752119055
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 150
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Diğer Özellik: 9+ Yaş

Bu üründen 237 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mektup-arkadasi-araniyor/355770.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:993719/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner