banner
Melek Astrolojisi 101

Melek Astrolojisi 101

Doğum haritanızla çalışan Baş Meleklerle, Doreen Virtue’nin “Melek Astrolojisi 101” kitabı ile tanışın! Doreen’in Amerikalı tanınmış astrolog ve Melek Terapisti Yasmin Boland ile birlikte kaleme aldığı bu kitap, Melek enerjileriyle Astrolojiyi bir arada kullanan Dünya’da bir ilk.
Elbette Baş Melekler, burçlarına bakmaksızın herkesin yardımına koşarlar. Ancak ilişkili oldukları burçlara özel çalışmaları vardır. Üstelik bu çalışmalar, sadece Güneş burçlarıyla sınırlı değildir. Doğum haritanızdaki gezegenlerin (Ay, Merkür, Venüs, Mars ve Yükselen burcunuz) de hangi burçlarda olduğuna göre, birden fazla Baş Meleğin size desteği söz konusudur.
Merak ediyor musunuz? Doğum Haritanıza göre hangi gezegenlerin etkisi altındasınız? Bu gezegenlerle ilişkili, hangi Baş Melekler sizinle özel çalışıyorlar? Tıpkı koruyucu melekleriniz gibi, sizinle birlikte olan bu Baş Melekler kimler? Haritanıza göre güçlü olduğunuz noktalar neler? Gölgedeki taraflarınız neler? Baş Meleklerinizin gölgedeki yanlarınızı iyileştirmeniz için size özel destekleri neler? Bu bilgilerle, sadece kendinizi değil, sevdiklerinizi de daha iyi anlayabilmek hayatınızı nasıl değiştirirdi?
Doreen ve Yasmin, kişiliğinizi, ilişkilerinizi, ruh hallerinizi, enerji döngülerinizi ve hatta yaşamınızın amacını anlayabilmeniz için ortaya çıkardıkları bu çalışmada, bir de sürpriz hazırlamışlar.
Kitapla çalışabilmek için ihtiyaç duyacağınız doğum haritanızı, web sitelerinde ücretsiz olarak size sunuyorlar.
Astroloji ve Meleklerle birlikte çıkacağınız, yepyeni ve nefes kesici bir maceraya hoş geldiniz!

Liste Fiyatı: 26,85
Çevirmen: Oytun Buyrukçu
Yayın Tarihi: 01.03.2014
Orijinal Adı: Angel Astrology 101
ISBN: 9786056335440
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 176
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 25 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 20,07
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/melek-astrolojisi-101/333337.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:89088/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner