banner
Mesleki İngilizce Kılavuzu

Mesleki İngilizce Kılavuzu

Bir yabancı dili,öğrenme yazma ve konuşma etkinliği onu kullanım alanına göre gelişme gösterir. Basit, orta veya ileri düzeyde yabancı dil, okul, kurs veya o dilin konuşulduğu ülkede yaşamak,eğitim görmek gibi nedenlerle bulunmak suretiyle edinilebilir.Ancak yabancı dilin mesleki anlamda kullanımı daha farklı bir yaklaşım gerektirir.

Hazırladığımız bu kitap, genel olarak İktisadi ve İdari Bilimler adı altında toplanan işletme, iktisat, maliye kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi v.b gibi bilim tercümeleri ile birlikte vermek suretiyle, bu alanda bir altyapı oluşturmaya yöneliktir.

Bu cümlelerde karşılaşılan bilinmeyen kelimelerin anlamlarını her ne kadar cümlelerin altlarındaki açıklamalardan çıkarmak mümkün olsa da,anlam versiyonlarını da verebilmek amacıyla mesleki kelime ve deyimler ayrı bir bölümde toplanmıştır.

Bu alanda eksikliği hissedilen bir konu da gerek kamu sektöründe gerekse özel sektördeki iş yazışmalarıdır.

Kitabın iş mektupları bölümünde de, yazışma tekniğinden bahsedilerek,bir iş mektubunun hangi kısımlardan oluştuğu ve şekil açısından nasıl olması gerektiği gösterilmiştir.

Bu örnekler birer ipucu niteliğinde olduğundan,iş mektubu yazma durumundan olan kişiler, bu mektupları kendi iş özelliklerine göre uyarlayarak kullanabilirler.

Liste Fiyatı:
ISBN: 9789758506316
Dil: İNGİLİZCE
Sayfa Sayısı: 180
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 17 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mesleki-ingilizce-kilavuzu/98177.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:70788/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner