banner
Mesleki İngilizce

Mesleki İngilizce

Bir dilin yapısını anlamakla onun nasıl kullanılacağını anlamak arasında önemli bir fark bulunmaktadır. Okullarda öğrencilere yabancı dil öğretebilmesi için etkili eğitim teknikleri geliştirilmektedir. Bununla birlikte bu tekniklerin en iyi nasıl uygulanacağı konusunda bir görüş birliği bulunmamaktadır. Öğrencilere dil bilgisi ağırlıklı ve günlük yaşantıdan uzak örnek cümlelerin yer aldığı ders kitapları ile yabancı dil eğitimi verilmeye çalışılmakta fakat sonuçta amaca ulaşılamamaktadır. Oysa yabancı dil eğitimi dil bilgisi ile başlamaz. Adınız, memleketiniz, kim olduğunuz ve ne öğrenimi gördüğünüz, nerede kaldığınız gibi kendinizi tanıtmaya ve konuşmaya dayalıdır.

Bu soruları anlayan ve sınıfta diğer öğrencilerin tanıtımını izleyen kişi dil kuralları ve fiil çekimlerini, zamanını düşünmeden kendisini tanıtmayı başarır. Bir öğrencinin bir kitaptaki tüm bilgileri bilmesi de önemli değildir, önemli olan o bilgiyi kullanabilmesidir. Bu bakımdan yabancı dil eğitimi bir enstrüman kullanmayı öğrenmeye benzetilebilir. Önemli olan müzik bilgisi değil o bilgiyi uygulayabilmek, enstrümanı kullanabilmektir. Ne öğretilmeli? Öğrenci anlama, konuşma, okuma ve yazma gibi dört temel dil becerisini kazanmalıdır. Önce okumalı, sonra konuşmalı, sonra yazmalıdır. Konuşma ve yazma en önemli iki beceridir, bu iki beceri kişiyi diğer iki temel beceriye götürür.

Bu kitabın amacı; programlarında Mesleki İngilizce dersi olan Sağlık Meslek Yüksekokulları öğretici ve öğrencileri için bir ders kitabı, bir kaynak oluşturmanın yanı sıra, klinik uygulamalarda hasta/hasta yakınları ve diğer sağlık personeli ile ingilizce iletişim sağlama ve ingilizce konuşma becerisi geliştirmelerini sağlamaktadır.

Liste Fiyatı: 29,63
Yayın Tarihi: 08.02.2006
ISBN: 9789754993240
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 190
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 19.5 x 27 cm

Bu üründen 33 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mesleki-ingilizce/77789.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:130080/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner