banner
Metallica Tüm Şarkı Sözleri

Metallica Tüm Şarkı Sözleri

Metal müziğinde bir efsane: Metallica. Çıkardığı altı albümle şimdiden bu türe bir daha silinmemek üzere damgasını vuran grup metalin küçük bir dinleyici kitlesinin tekelinden çıkıp geniş kitlelerce benimsenmesinde büyük pay sahibi oldu. Her albümünde farklı arayışlara yönelmeyi ve kendini yinelememeyi ilke edinen Metallica, son albümü "Load" ile geleneğini yine bozmadı ve dinleyicilerini bir kez daha şaşırttı. Kimi artık yumuşadıklarını söyleyerek onları suçladı, kimiyse orta yaşın olgunluğunu müziklerine yansıttıklarını söyleyerek savundu. Kişisel görüşlerdeki farklılıklar ne kadar büyük olursa olsun, Metallica'nın metal müziğin hala zirvesinde olduğu yadsınamaz bir gerçek.
Bu kitapta grubun şimdiye dek çıkardığı altı albümün (Kill 'Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, ... And Justice For All, Metallica, Load) tüm şarkı sözleri orijinalleri ve özenli çevirileriyle birlikte yer alıyor.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Ahmet Asaf
Yayın Tarihi: 31.07.1997
ISBN: 9789757437406
Dil: İNGİLİZCE,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 14 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/metallica-tum-sarki-sozleri/2392.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:280261/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner