banner
Metinlerle Rusça Ad Durumları & Temel ve Orta Seviye (Cd Ekli)

Metinlerle Rusça Ad Durumları Temel ve Orta Seviye (Cd Ekli)

Bu çalışma, Rusça’da ad durumlarını özgün metinlerle öğretme açısından Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşımaktadır. Bir alıştırma kitabı olmasının yanı sıra Rusça dinleme ve anlama kitabıdır.
Rusça öğretiminde yardımcı kitap rolü üstlenen bu eserde, metin içinde boş bırakılan yerlere uygun edatlı ya da edatsız ad durumlarının getirilmesi istenmektedir.
Bu kitap 40’ar metin içeren beş bölümden oluşmaktadır. Bölümlerdeki metinler, kelimeler, metinler ve dilbilgisi yapılarını kullanımı dikkate alınarak zorluk derecesine göre düzenlenmiştir. Kitapta günlük hayat, insan ilişkileri, mesleki ve kültürel faaliyetler, çevre, bilim, din, kimi güncel problemler gibi konulardan oluşan metinler yer almaktadır. İleri düzeydeki metinlerde atasözleri, deyimlerin yanı sıra Rus kültürüne özgü öğeler de içermektedir.
Kitabın ekinde metinlerin seslendirildiği bir CD bulunmaktadır. Bu dinleme çalışması, öğrenenlerin metinlerde geçen kelimeleri doğru bir biçimde algılamalarına ve telaffuz etmelerine yardımcı olacaktır.

Liste Fiyatı: 25,00
Yayın Tarihi: 03.12.2010
ISBN: 9789759114541
Dil: RUSÇA,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 108 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/metinlerle-rusca-ad-durumlari-temel-ve-orta-seviye-cd-ekli/246653.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:173961/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner