banner
Mobbing Davranışı İş Yaşamının Kabusu

Mobbing Davranışı İş Yaşamının Kabusu

Günlük yaşamda olduğu gibi iş yaşamımızda da hem pozitif hem de negatif davranışlarla karşılaşmaktayız. İş yaşamının kabusu haline gelen, kişilere ve aynı zamanda kurumlara zarar veren davranışlardan biri mobbing davranışıdır. Bu çalışmada, mobbing davranışı detaylı bir şekilde pek çok alt başlık ile ele alınmıştır. Konuyu daha detaylı ele almak ve daha iyi kavramak bakımından da pek çok farklı bilimsel çalışma sonuçları derlenmiştir. Bunun yanı sıra, kitabın en son kısmında mobbing ile ilgili eğitimlerimde en çok sorulan sorulara da yer verilmiştir.
Örgütsel davranış alanında çalışmalar yapan akademisyenler, yüksek lisans, doktora düzeyinde ilgili alanda eğitim gören herkesin faydalanması ile yola çıktığım bu kitabı hazırlamaya karar vermemdeki temel amacım, İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca dilindeki pek çok bilimsel çalışmayı tek bir kaynakta toplayıp, detaylı şekilde davranışı ele almak ve bu önemli konuya dikkat çekmek oldu. Umarım bu kitap konuya ilgi duyan herkes için faydalı ve yol gösterici olur.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 25.05.2024
ISBN: 9786258187007
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 125
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 153,00
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/mobbing-davranisi-is-yasaminin-kabusu/622205.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11899201/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner