banner
Modern İmalatın Prensipleri

Modern İmalatın Prensipleri

Kitaba ait cd içeriğine aşağıdaki linkten erişilebilir.

https//wwwnobelyayin.com/sunumlar/modern_imalatın_prensipleri_cd/modern_imalatın_prensipleri_cd.rar

Müşterilerin artan istekleri, ürünleri üreten firmaların sayısının artması ve imalatın artık yerellikten çıkarak küreselleşmesi; imalat alanında sürekli yeni malzemeler, işlemler ve sistemler ortaya çıkmasını sağlamaktadır. İmalat alanında çalışan firmalar ve elemanları, ayakta kalabilmek için tüm bu hızlı değişimleri benimseyerek, sürekli bir yenilenme içerisinde olmak zorundadır. Firmalar ve insanlar gibi imalat alanında yazılmış kitapların da sürekli güncellenmesi gerekmektedir.
Mikell P. Groover tarafından yazılan Modern İmalatın Prensipleri kitabının dördüncü basımında; malzeme, imalat işlemleri ve imalat sistemleri alanlarındaki yeni araştırmaları mevcut bilgi birikimi içerisine katarak imalat mühendisliğindeki temel bilgileri güncel bir yaklaşımla sunma çabasındadır. Malzemeler, imalat işlemleri ve imalat sistemleri kitabın üç ana unsurunu oluşturmaktadır. Bu özelliğiyle kitap, farklı endüstri alanlarında bulunan imalat süreçlerinin öğrenilmesi için gereken modern bilgiyi içinde barındırmakta ve sistematik bir yaklaşımla okurlarına sunmaktadır.

Orijinali İngilizce olan kitabın Türkçe çevirisinin; Mühendislik ve Teknoloji Fakültelerinin Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve diğer mühendislik bölümlerinde ve Meslek Yüksek Okullarının imalat ile ilgili bölümlerinde okuyan öğrencilere ve imalat sektöründe çalışan tüm teknik ve idari personele faydalı olacağına inanıyoruz.
Kitabın; ülkemizde imalatın ilerlemesine, daha iyi anlaşılmasına ve öğrenilmesine katkıda bulunmasını dileriz.

Liste Fiyatı: 609,00
Çevirmen: Kolektif
Yayın Tarihi: 16.03.2023
ISBN: 9786053200543
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1018
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 20.5 x 25.5 cm

Bu üründen 364 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 482,33
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/modern-imalatin-prensipleri/643789.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11686149/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner