banner
Muhan Hoca

Muhan Hoca

Sınavda nerelerden soru çıkacak diye soruyorsunuz? Boks maçına çıkarken rakibe nasıl vuracağı sorulur mu?` gibi yaşarken efsaneleşmiş Muhan Hocanın kitabı `O, Muhan Soysal’dı`...

Kitap, Şu an Türkiye’de iş ve ekonomi hayatına yön çizen birçok üst düzey yöneticinin de hocası olmuş; tatlı-sert tarzı ve kestirilemez kişiliğiyle Muhan Hoca’yı, bu gizli değeri tanımayan kişilere de ulaştırmayı hedefliyor.

İlk bölümde, Muhan Soysal’ın hayat hikayesi paylaşılıyor. Ailesi; yakın arkadaşları; öğrencileri ve meslektaşlarının tanıklıklarıyla. Muhan Hocanın hayat hikayesini okurken ODTÜ’nün ve Türkiye’nin 50 yıllık süreci hakkında da bilgi alıyor okuyucu.

İkinci bölümde, Muhan Soysal’ın hayattayken bir öğrencisi ile yaptığı sohbetler bulunuyor. Bu sayede okuyucular hayattayken 5,000 adetten daha fazla kitap okumuş; okuduklarını farklı bakış açısıyla özümseyerek çevresindekilerle paylaşmış Muhan Hoca’nın iş hayatı; Türk Kültürü; din; eğitim gibi çeşitli konulardaki görüşlerini kendi ifadeleriyle öğrenmiş olacaklar.

Liste Fiyatı: 27,90
Yayın Tarihi: 31.05.2016
ISBN: 9786055950767
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 330
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 19,25
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/muhan-hoca/254639.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1193576/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner