banner
Müslüman Aile Okulu

Müslüman Aile Okulu

Evlilik, hayatta insanın alabileceği en önemli ve en kritik karardır. Doğru insanı bulmak, iyi insanla mutlu bir evlilik yapmak her gencin kendisi, her anne babanın evlatları için en büyük hayalidir. Fakat günümüzde birbiri ile iyi iletişim kuramayan aile bireyleri değerlerde birleşemiyor, ortak kararlar alamıyor, farklı dillerde konuşuyorlar. Bu yüzden huzurlu bir aile ortamı elde edilemiyor.
 
Oysa aile, iç huzurunu yakalamış bireylerin birbirlerinden her konuda destek alması, birbirlerinin örtüsü olması, hayırda birbirleriyle yarışıp birbirlerine dayanması, biri gidince diğerinin ayakta duramaması, biri olmayınca öbürünün de yarım kalmasıdır.
 
Elinizdeki kitap, ailenin hangi değerler üzerine oturacağını, eş seçiminin nasıl, hangi kriterlerle yapılacağını Kurani bakış açısıyla ele almaya çalışmıştır. Evlenecek çiftlere, evlilik öncesi olabilecek kazalara karşı tedbir almaları için “profesyonel evlilik ehliyeti” vermeyi amaçlamaktadır. Herkesin Müslüman Aile Okulu'ndan üstün başarıyla mezun olması en büyük hayalimizdir!

Liste Fiyatı: 175,00
Yayın Tarihi: 19.04.2018
ISBN: 9786052214060
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 268 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
105,00

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 42

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 99,75
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/musluman-aile-okulu/459046.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5830383/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner