banner
Namaz Ansiklopedisi

Namaz Ansiklopedisi

BU KİTAB'DA.
- İslam dininin temel direklerinden biri olan Namaz ibadetiyle ilgili bilgi, terim ve deyimler A'dan Z'ye olmak üzere alfabetik sözlük usulüyle yazılarak hazırlanmıştır. Böylece okuyucuya aradığı ve öğrenmek istediği bilgiyi veya terimi -zorluk çekmeden- kolayca bulup öğrenme imkanı sağlanmıştır.
- Cuma namazı, Bayram namazları gibi bütünlük teşkil eden konular, kendi ana başlıkları içerisinde -ve fakat ara başlıklara da ayrılarak- bütünlük ve devamlılıkları bozulmadan sıraya konulmuş, böylece hem konuya ait bütünlük korunmaya, hem de alfabetik kolaylık sağlanmaya çalışılmıştır.
- Namazın adabı, Namazın farzları, Namazı bozan şeyler v.s. gibi maddeler bu kitap zaten Namazla ilgili bilgileri ihtiva ettiğinden, kolaylık sağlanmak için Adabı (Namazın) Farzları (namazın) Bozan şeyler (namazı) şeklinde ele alınmış ve bu alfabetik sıra içinde verilmiştir.

Liste Fiyatı:
ISBN: 9789759539825
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 368
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/namaz-ansiklopedisi/1428.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:110336/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner