banner
Nasrettin Hoca Fıkraları (Çocuklar İçin Türkçe-İngilizce)

Nasrettin Hoca Fıkraları (Çocuklar İçin Türkçe-İngilizce)

Sevgili Çocuklar,
Bu kitaptaki Nasrettin Hoca fıkraları, sizin için yazıldı. Okuduğunuzda göreceksiniz ki Hoca'nın fıkraları, güldürücü olduğu kadar da düşündürücüdür. Fıkralarda üzerinde durulan konular bizi güldürürken, aynı zamanda düşündürmektedir. Fıkraları okurken ya da anlatırken, bu can alıcı noktayı dile getiren cümleleri yakalamaya özen göstermelisiniz.
       
Yaşadıkça birçok soru ya da sorunla karşılaşacaksınız. Eğer bu soru ya da sorunlara güldürerek düşündürme yoluyla yanıt verme gereğini duyarsanız, Nasrettin Hoca fıkralarından çokça yararlanabilirsiniz.  Bunlara en iyi yanıt, Hoca'nın fıkraları olabilir.
       
Her olay ya da olgu, Nasrettin Hoca'nın fıkralarında çarpıcı bir biçimde, yansıtılmaktadır. O nedenle bu fıkraları yüz kez okusanız ya da anlatsanız,  yüz birinci kez yine okuma ya da anlatma gereği duyarsınız.
 
Dear Children,
Little stories of  Nasrettin Hodja in this book were written for you. When you read it, you will see that Nasrettin Hodja stories are educational, as well as satirical. The topics of these stories make us think and laugh at the same time. When you read these stories, you must make an effort to get this point and the words that make it.
           
As you live, you will encounter many problems. If you feel the need to respond these questions and problems through making people think as well as laugh, you may take advantage of Nasrettin Hodja stories. Best answer to these may be Nasrettin Hodja stories.

Liste Fiyatı: 50,00
Çevirmen: İrem Türkeli
Derleyici: Rasim Bakırcıoğlu
Yayın Tarihi: 29.05.2020
ISBN: 9786257977395
Dil: İNGİLİZCE,TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 48
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 32 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 38,03
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nasrettin-hoca-fikralari-cocuklar-icin-turkceingilizce/541713.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11227835/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner