banner
Nebevi Nefes Ömer bin Abdülaziz

Nebevi Nefes Ömer bin Abdülaziz

Herkeste bir umutsuzluk vardı. İç savaşlar dinmek bilmiyor, kardeş kavgaları son bulmuyordu. Her geçen gün bir öncekini aratır kasvetteydi. Mutluluk günleri çok gerilerde kalmıştı.
Kavga, savaş, karışıklığın hüküm sürdüğü bir ortamda yetişti Ömer. Bütün olanlara tanıklık etti ve günün birinde imdada yetişti Ömer.
Ancak vaziyet çok zordu. Hırsla, ihtirasla, tamahla bağlanmış kalpler çelikten bir duvar gibi karşısına çıktı ve yol almasını engellemek istedi.
Ömer hedefini çizmişti. Savaşları sonlandırmalı, kardeşleri barıştırmalıydı. Hele haksızlıkların ezici baskısından inleyenler yok muydu? Onlar Ömer’in yüreğini dağlıyordu. Bir an önce rahata kavuşturmalıydı.
Hedefine ulaşmalıydı Ömer. İsterse önüne çıkan ölüm olsun, hiç fark etmezdi. Onunla karşılaşmaya çoktan karar vermişti.

Nebevî Nefes, ümmetin yüz yüze geldiği fitne ateşini söndüren ilk müceddid Ömer bin Abdülaziz’in nefes kesen mücadelesinin romanı...

Liste Fiyatı: 12,00
Yayın Tarihi: 01.03.2012
ISBN: 9786051310633
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 502 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nebevi-nefes-omer-bin-abdulaziz/263415.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1007642/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner