banner
Network Bilgisayar Ağlarının Temelleri

Network Bilgisayar Ağlarının Temelleri

Network. Bilgisayar Ağlarının Temelleri adlı bu kitap, gerçek dünyadan örneklerle ev ortamındaki ve küçük işletmelerdeki ağları nasıl geliştireceğinizi gösteren, en son ağ teknolojilerini öğreten temel bir kaynaktır. Bu kitapta genel ağ kavramlarını, bağlanırlığı, mevcut ağları nasıl güncelleyeceğinizi ve yeni ağlar için nasıl doğru kararlar alacağınızı öğreneceksiniz.

Network: Bilgisayar Ağlarının Temelleri, ağlara giriş düzeyinde eşsiz bir kılavuzdur. Bu kitapta kolaylıkla anlaşılan açıklamalar ve somut örnekler ile en son teknolojiler hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Kitap genel ağ kavramları, bağlanılabilirlik, mevcut ağların güncellenmesi ve yeni ağlar için doğru kararların alınması konularını kapsıyor.

Network Bilgisayar Ağlarının Temelleri adlı bu kitap, küçük işletmeler, evler ve ev işletmelerindeki ağlarda çalışmak için hem torik ve hem de pratik olarak neyi bilmeniz gerektiğine odaklanıyor. Ağların sizin için neler yapabileceğini, farklı ağ türlerinin neler olduğunu, ağ teknolojisini nasıl seçeceğinizi ve donanımı nasıl yükleyeceğinizi, yazılımı nasıl kuracağınızı (ve nasıl evcilleştireceğinizi) bilgisayarlarınızın yeteneklerini artırmak için ağlardan nasıl faydalanacağınızı öğreneceksiniz.

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Kemal Hacıoğlu
Çevirmen: Ümit Hacıoğlu
Yayın Tarihi: 20.09.2002
Orijinal Adı: Networking By Example
ISBN: 9789753222648
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 416
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 18.5 x 23.5 cm

Bu üründen 56 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/network-bilgisayar-aglarinin-temelleri/48447.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:56424/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner