Nezaket Kuralları

New York Times Bestseller listesinde uzun zaman yerini koruyan Moskova’da Bir Beyefendi romanının yazarı Amor Towles’tan bir ilk roman: Nezaket Kuralları.
 
Walker Evans’ın otuz yıl evvel New York metrosunda çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezerken yaşadığı beklenmedik bir karşılaşma Katey Kontent’i şaşırtır: metro vagonunda boşluğa bakan eski bir arkadaşının fotoğrafı… Böylece Katey’nin, yirmili yaşlarındaki ışıltılı New York’a dört mevsimlik geri dönüş hikâyesi başlar: “1938 yılı harika renkleri olan dört kişinin hayatımı fazlasıyla etkiledikleri bir yıl olmuştu.”
 
Son derece modern hissettiren kusursuz bir dönem hikâyesiyle Towles, filmlerden aşina olduğumuz siyah beyaz Manhattan’ı soluksuz bir kurguyla ve çekici karakterleriyle yeniden ışıltılı hale getiriyor. Romanlar, sanat eserleri, gece kulüpleri, sokaklar, caz ve birçok zengin ayrıntı Katey’ye hikâyesinde eşlik ediyor.
 
Amor Towles’ın ilk romanı Nezaket Kuralları hareket eden suyun üzerindeki güneş ışığı gibi; önce parlıyor, sonra güneş ilerliyor. Ve biz bir salon dolusu okuyucu ya da caz dinleyicisi, hepimiz aynı yöne bakarak bu parıltının tadını çıkarmaya başlıyoruz.
Liste Fiyatı: 420,00TL
Çevirmen: Özlem Yüksel
Yayın Tarihi: 22.04.2021
ISBN: 6051924212
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 374
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm
Bu üründen 274 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
294,00TL
Kazanacağınız Puan: 588
Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat 270,48TL
Okuma Listeleri:
17 kişi
2 kişi
8 kişi