banner
NLP ile Öğrenmeyi Öğrenmek ve Başarmak

NLP ile Öğrenmeyi Öğrenmek ve Başarmak

Bir bilge okyanuz sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar. Biraz daha yaklaşınca bu kişini, sahile vurmuş denizyıldızlarını denize attığını fark eder ve 'Niçin bu denizyıldızlarımı denize atıyorsunuz?' diye sorar. Adam da: 'Güneş çoktan yükseldi ve sular çekiliyor. Eğer onları suya atmazsam ölecekler.' diye cevap verir. Bilge şaşkınlıkla konuşmaya devam eder: 'Ama burası denizyıldızı ile dolu. Hiçbir şey fark etmez.' Adam eline bir denizyıldızı daha alıp, onu da denize atarken: 'Bunun için fark etti' der.

Meslek hayatımın başında öğrendiğim bu öykü beni çok etkiledi. Ben de öğrencilerimin, ne kadar çok olursa olsun, birer denizyıldızı gibi yaşamlarında fark yaratmak için uğraştım. Bir öğretmenin en büyük mutluluğu, öğrencisini başarıya ulaştırmaktır. Her biri beniö,m için bir yıldız olan öğrencilerime ışık tutmak en büyük gururum oldu.

Liste Fiyatı: 14,81
Yayın Tarihi: 30.03.2008
ISBN: 9789944037709
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 143
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 104 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nlp-ile-ogrenmeyi-ogrenmek-ve-basarmak/108460.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:6553/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner