banner
NLP ile Pratik İngilizce

NLP ile Pratik İngilizce

NLP ile İngilizce öğrenmeye hoşgeldiniz. Bu kitap 30 yıllık bir çalışmanın ürünüdür. Beşbin öğrenci üzerinde uygulama yapılarak hazırlanmıştır. NLP (Neuro Linguistic Programming), beş duyumuzu kullanarak başardı ve mutlu olma programlamasıdır. NLP tekniği özellikle dil eğitiminde konsantrasyon eksikliğini, motivasyon düşüklüğünü ve öğrenmedeki güvensizliği en aza indiren bir tekniktir. Pratik İngilizce kitabımız NLP''nin ilkeleri gözönünde tutularak hazırlanmıştır. Bu kitapla amacımız, en kısa sürede, kolay bir şekilde size İngilizce''yi gramatlk ve pratik olarak öğretmektir. NLP, "Bir insan bir dili öğrenmişse, bunu herkes öğrenebilir." düşüncesinden hareket eder.
Yöntemimizde İngilizce gramer, pratik İngilizce ve cümle yapılan ana başlık olarak seçilmiştir. Burada önemli olan dil kalıplarım tekrar ederek bilinç altına yerleştirmektir. Sistemin başarısı kadar Öğrencinin çabası da önemlidir.
Yıldırım profesyonel bir çalışma ve amatör bir ruhla bu yöntemi hazırladı. Sizin azim ve çabanız NLP teknikleriyle birleşince kısa sürede İngilizce''yi öğrenip, konuşacaksınız. Yolunuz açık olsun!

Liste Fiyatı: 27,78
Yayın Tarihi: 01.01.2009
ISBN: 9786056007002
Dil: İNGİLİZCE
Sayfa Sayısı: 387
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16.5 x 23.5 cm

Bu üründen 115 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/nlp-ile-pratik-ingilizce/125197.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:21001/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner