banner
O Bilge

O Bilge

Bu kitapta size duygu ve düşüncelerimi, eğitim ve iş hayatındaki tecrübelerimi ve yıllarca kaleme aldığım iki bine yakın gayrimenkul sektörü makalesinden derlediğim ilginizi çekecek yazılarımı aktardım.
Bu yıl itibarıyla, 30 yılını gayrimenkulde pazarlama ve satış işine veren biri olarak, birçok ilkin öncüsü oldum.  Ancak önemli olan ilkleri, inovatif yaklaşımları bulmak değildir. Önemli olanın bunları uygulayabilecek cesarette firma ve firma sahiplerini bulabilmek olduğunu deneyimledim.
Pazarlama ve satış dünyasında tek doğru yoktur. Bugünün doğrusu, yarının yanlışı; yarının yanlışı, bugünün doğrusu olabilir. Çünkü pazarlama ve satış birçok iç ve dış faktörden etkilenmektedir. Bu değişimler bir yönetici için çelişki değil, gelişim ve adaptasyon fırsatıdır.
O BİLGE’de 60’ların Türkiye’sine Artvin’de merhaba deyip, eğitim ve iş yaşamını İstanbul ve Amerika’ya taşıyan Bilge Özdemir’in hayatını ve tecrübelerini okuyacaksınız. İnşaat ve gayrimenkul sektöründe, son 30 yılda yaşanan gelişmelere tanıklık edeceksiniz.
Gayrimenkul sektörünü, sektörde önemli bir aktör olan pazarlama ve satış bölümlerinin hizmet anlayışlarını, yabancıya satış şirketlerinin ve emlak organizasyonlarının değişen rollerini tanıyacaksınız.
Şimdi bu kitabı okumanın tam zamanı. Keyifli okumalar dilerim.
Bomba gibi kalın!
 

Liste Fiyatı: 250,00
Yayın Tarihi: 17.04.2024
ISBN: 9786057234254
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 21 cm

Bu üründen 25 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
187,50

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 376

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 172,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/o-bilge/680513.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11880376/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner