banner
Öğrenci Deneyleri (İlkokul)

Öğrenci Deneyleri (İlkokul)

Hadi deney yapalım!
Deney; bilimsel bir gerçeği göstermek, bir yasayı doğrulamak, bir varsayımı kanıtlamak amacıyla yapılan işlemlere denir.
Deney yapmak çok eğlenceli olmakla birlikte çevremizde gördüğümüz olayların iç yüzünü anlamamızı sağlar. Yani neden ve nasıl sorularının cevaplarını çoğu zaman deneylerle bulur, keşfederiz. Deneyler çevremizde gerçekleşen olayların mutlaka bir sebebe bağlı olduğunu bize gösterir. Hiçbir şey durup dururken olmaz. Herşey herşey ile birbirine bir şekilde bağlı. Deney de bize bu bağları kolayca bulma, görme, keşfetme imkânı sağlar.
Bilim insanları bütün keşif ve icatlarını, sürekli deney yapmalarına borçludurlar. Ve elbette ki asla pes etmemelerine. Daha baştan pes etmek ya da başarısız sonuç alınca denemeyi bırakmak bir bilim insanının özelliği asla değildir. Sen de yeni bir şeyler keşfetmek istiyorsan öncelikle basit deneylerle işe başlayarak deney yapmanın eğlencesini yaşayabilir ve bir şeyleri keşfetmenin sınırsız heyecanını tadabilirsin.

Liste Fiyatı: 60,00
Yayın Tarihi: 20.02.2019
ISBN: 9786052186534
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 96
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 21 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ogrenci-deneyleri-ilkokul/494326.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8133574/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner