banner
Organize Suç Örgütleri Kara Para ve Aklanması

Organize Suç Örgütleri Kara Para ve Aklanması

Her gün gazeteleri açtığımızda hortumlanan milyon dolarlarla, içi boşaltılmış bankalar ve şirketlerle karşılaşıyoruz. Hepimizin günlük yaşamında açık ya da kapalı etkisini hissettiren "kara para" ya da "kirli para" dediğimiz şey nedir? Onu oluşturan nedenler nelerdir? "Kara para dolaşımı"nın ve "kara para aklama" hareketinin ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda yol açtığı-açacağı zararlar nasıl önlenebilir?
Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü'nde denetim elemanı olarak görev yapan Sedat Güner'in hazırladığı bu kitapta, kayıt dışı ekonomi ve organize suç örgütleri, bu örgütlerin kanun dışı faaliyetleri, bu faaliyetlerin sonucunda elde edilen kara paranın aklanması, dünyada kara para ve aklanmasının önlenmesi için yapılan anlaşmalar ile oluşturulan örgütler hakkında bilgi veriliyor.

Liste Fiyatı: 40,00
Yayın Tarihi: 09.09.2003
ISBN: 9789752200548
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 480
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 107 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/organize-suc-orgutleri-kara-para-ve-aklanmasi/54729.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:61449/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner