banner
Örümcek Kadının Öpücüğü

Örümcek Kadının Öpücüğü

Faşist diktatörlük altındaki 1970’ler Arjantin’inde, ateşli devrimci Valentin ile orta yaşlı eşcinsel Molina hapishanede aynı hücreyi paylaşırlar. Popüler kültürün fantezileriyle yaşayan bir vitrin tasarımcısı olan Molina ile tüm yaşamını devrimci mücadeleye adamış olan Valentin, zaman zaman çatışarak, zaman zaman birbirlerinin farklılıklarını hoşgörerek ortak bir yaşamı paylaşacaklar, giderek birbirlerini nasıl dönüştürdüklerini fark edeceklerdir.
Kendisi de yapıtlarındaki karakterler gibi alışılmışın dışında bir yaşamı seçmiş olan Manuel Puig, Arjantin tarihinin en kanlı baskı döneminde insan onuru ve tutkusunun ayakta kalışının öyküsünü anlatıyor. Örümcek Kadının Öpücüğü, bambaşka nitelikler taşıyan iki insanın dostluk ve dayanışmasından yola çıkarak, buyurgan bir toplumdaki cinsel ve siyasal baskıları şiirsel bir yaklaşımla eleştiriyor.

 

Liste Fiyatı: 184,00
Çevirmen: Nihal Yeğinobalı
Yayın Tarihi: 09.11.2018
Orijinal Adı: El beso de la nujer arana
ISBN: 9789755102184
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 282
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12.5 x 19.5 cm

Bu üründen 446 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/orumcek-kadinin-opucugu/10098.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7373525/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner