banner
Osmanlı Tarihi'nden İlgiç Hikaye ve Anekdotlar

Osmanlı Tarihi'nden İlgiç Hikaye ve Anekdotlar

Osmanlı Tarihi kuşkusuz maneviyat perspektifinden de bakılmaksızın tam anlamıyla anlaşılamaz. Şeyh Edebâli’nin Osman Gazi’ye öğütlerinden başlayarak onlarca padişah, pek çok sadrazam ve savaş meydanlarında destansı zaferler kazanmış sayısız komutan gönüllerindeki ‘manevi idealin’ aşkını her fırsatta dile getirmişlerdir.

Osmanlı Tarihi bir anlamda maneviyatı ihmal edenlerin başlarına gelen ibretlik hadi-seler ve gönüller kazanmayı hedefleyenlerin başarılarıyla doludur. Asırlar boyu elde kılıç, at sırtında kıtalardan kıtalara koşan şanlı ecdadımızın yarınlar için ‘ibret almamız gere-ken’ destansı hayat hikâyelerinden önemli kesitler bu çalışmada sizlerle buluşacak.

Başucu eseriniz olacak bu kitapta başka hiçbir yerde bulamayacağınız ibretlik hikâyeler ve tarihi anekdotları nesiller boyu anlatacak ve şanlı ecdadımızın hayat hikâyesini yetişen yeni nesillere de bu kaynak eser aracılığıyla aktaracaksınız.

Liste Fiyatı: 14,95
Yayın Tarihi: 27.06.2016
ISBN: 9786054756612
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 129 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/osmanli-tarihinden-ilgic-hikaye-ve-anekdotlar/325824.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7146845/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner