banner
Özgeçmişinizi Göndermeyin

Özgeçmişinizi Göndermeyin

İşe nasıl girileceğini herkes bilir: Ayrıntılı bir özgeçmişini ne kadar çok yere gönderirsen, iyi bir şirkette iş bulma olasılığın o kadar artar. Yapman gereken sadece telefonun çalmasını beklemektir.
Yanlış
Bütün bunlar akla yatkın görünebilir, hatta bazıları bu yolla iş bulmuş da olabilir. Ancak gerçekten iyi bir iş bulmak istiyorsan, genel davranış kalıplarını bir kenara bırakıp diğerlerinin önüne geçmen gerekir. Teknolojik gelişmeler işgücünü bugüne kadar görülmemiş düzeyde zeki ve rekabetçi kıldı. Harika iş olanakları yine orada duruyor ama elde etmek artık çok daha zor.
Kitapları satış rekorları kıran ve yenilikçi düşünür Jeffrey J. Fox, doğru işi bulmak için izlenmesi gereken etkileyici ve çarpıcı kurallar dizisiyle bir kez daha sahneye çıkıyor.Bu ilham verici, kolay anlaşılır ve uygulanabilir kısa yönergeler, Fox’u Amerika’daki en önemli işadamlarından biri yapan yaratıcı zekasını ve ısrarcı kişiliğini gösterir.
"İşe Girme Planı", "İş Arayanların Sözlüğü" ve "Bumerang Mektubu"nun aslı ve uyarlamaları size rehberlik edecektir. Fox’un kuralları, iş arayanların başarılı bir strateji geliştirmelerine yardımcı olmanın yanı sıra, bir görüşmeye nasıl hazırlanılması gerektiğini ve görüşme sırasında en iyi izlenimin nasıl yaratılacağını da gösterir.

Liste Fiyatı: 7,41
Çevirmen: Derya Atakan
Yayın Tarihi: 12.08.2005
ISBN: 9789758823604
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 167
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.6 x 19.5 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ozgecmisinizi-gondermeyin/72571.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:135593/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner