banner
Pazarlama 3.0

Pazarlama 3.0

Pazarlama uzmanları, yöneticiler ve patronlar için bir kaynak kitap

Bazı şirketler neden başarılıdır? Bazıları neden başarısız olur? Neden insanlar bazı ürünlerin veya hizmetlerin peşinden tutkuyla koşar da diğerlerine dönüp bakmaz bile? İnsanların ilgisini çekmeyi başaranlarla başaramayanlar arasındaki fark nedir? Sizin ürününüzün ve sizin şirketinizin de bu kadar başarılı olması için ne yapmanız gerekir?

Bu soruların yanıtını hangi patron, hangi yönetici, hangi pazarlama uzmanı merak etmez ki?

Pazarlama 3.0, ikibinli yıllarda şekillenen ve önümüzdeki 20-30 yıla damgasını vuracak yeni pazarlama anlayışının şifrelerini çözüyor. Son on yılda pazarlama dünyasında tartışılan temel konuları ve teknolojinin getirdiği değişim dinamiklerini ele alan Pazarlama 3.0, bu yeni pazarlama anlayışının şirketlerde nasıl ele alınması, anlaşılması ve uygulanması gerektiğini ortaya koyuyor.

Pazarlama 3.0, yalnızca pazarlama dünyasının geldiği yeni aşamayı işaret etmekle kalmıyor, bu yeni aşamada başarılı olmak için gereken, en temel bakış açısını ve işin “olmazsa olmaz” kurallarını da okuyucuya aktarıyor.

Biri pazarlama dünyasından, diğeri ise ekonomi gazeteciliğinden gelen ve uzun yıllar değişik sektörlerden irili ufaklı çok sayıda şirkette pazarlama alanında danışmanlık yapan, bu sürede pazarlama konusunda çok değişik uygulamaları yöneten iki ismin kaleme aldığı Pazarlama 3.0, okuyucuya hem gerçek yaşamda uygulanabilir bir bilgi sunuyor, hem de bunu -pazarlama üzerine yazılmış pek çok kitabın aksine- son derece anlaşılır, akıcı ve zevkli bir dille gerçekleştiriyor.

Liste Fiyatı: 13,89
Yayın Tarihi: 01.12.2010
ISBN: 9786058846203
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 59 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pazarlama-30/245799.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:195825/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner