banner
Pazarlama Yönetimi

Pazarlama Yönetimi

Pazarlama Yönetimi'nin birinci baskısı 1967'de yayımlandığı zaman pazarlama, çok daha basit bir konu idi. Müşteriye yönelik pazarlama genellikle, kütle pazarlaması prensiplerine göre yürütülüyordu, ve iş pazarlamasının başlıca düşüncesi de, en iyi satış gücünün nasıl kurulacağı idi. Perakendecilik sahasını bellibaşlı büyük mağazalar, bölgesel zincirleme süper gıda pazarları, ve çok sayıda anne ve babaların küçük dükkanları dolduruyordu. Pazarlama düşüncesinin çoğu, satış yapmak üzerinde odaklanıyordu.

O yıllarda pazarlayıcılar, çetin kararlar vermek zorundaydılar. Fakat günümüzün pazaryeri muazzamca daha muğlaktır. Bir zamanlar ecnebi istilasından masum olan mahalli pazarlar, günümüzde, dev küresel şirketlerin ve küresel niche ["niç" okunan bu kelime, bir pazardaki "küçük, özel bölümler" manasındadır] uzmanlarının mutlu avlanma yerleri oldular. Teknolojideki başlıca gelişmeler, zaman ve mesafeyi oldukça kısalttı. Komünikasyonlar medyası çoğalıyor. Yeni dağıtım kanalları ve düzenleri görülüyor. Aç rakipler her yerde.

Liste Fiyatı: 0,00
Çevirmen: Nejat Muallimoğlu
ISBN: 9789754869378
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 769
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 21.5 x 28 cm

Bu üründen 30 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pazarlama-yonetimi/43060.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:155111/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner