banner
Pazarlamanın ve İletişimin Yeni Kuralları

Pazarlamanın ve İletişimin Yeni Kuralları

Alıcılara Doğrudan Ulaşmak için Basın Bültenleri, Bloglar, Pod Yayını, Viral Pazarlama ve Online Medyadan Nasıl Faydalanılır?
İnternetten önce pazarlama, markalama ve reklamdan ibaretti. Fark edilmeye bağlıydı. Tek yönlüydü ve sadece ürün satmaya yönelikti. İletişim, medya ve analistler aracılığı ile yapılıyordu ve pazara doğrudan ulaşmak mümkün değildi. İnternet kuralları değiştirdi. Şimdi artık hedef kitlenin duymak istediği mesajları pazarın en küçük dilimine bile ulaştırmak mümkün.
Reklam için çok büyük paralar harcamadan ve halkla ilişkiler konusunda çaba sarf edip medyayı ürünlerimizi ve servislerimizi tanıtıcı yayınlar yapması için ikna etmeye gerek kalmadan tüm dünyaya doğrudan ulaşabileceğimiz bir çağda yaşıyoruz. Tüketiciye ulaşmak için büyük fırsatlarımız var. Eğer insanların dikkatini doğru içerik ve doğru reklamla çekmeyi başarabilirseniz sonuç inanılmaz olur.
David Meerman Scott çoksatan listelerinde en üst sıralarda olan bu kitabında size pazarlamanın ve iletişimin yeni kurallarını sunarken alıcılara doğrudan ulaşmak için basın bültenleri, bloglar, pod yayını, viral pazarlama ve online medyadan nasıl faydalanılacağını da ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.

Liste Fiyatı: 19,44
Yayın Tarihi: 02.03.2009
ISBN: 9786055755126
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 278
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 43 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pazarlamanin-ve-iletisimin-yeni-kurallari/126397.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:210939/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner