banner
Pervin Bulgak'la Güzellik ve Yaşam Formülleri

Pervin Bulgak'la Güzellik ve Yaşam Formülleri

Pervin Bulgak bu kitapta, yıllardan bu güne gelen akademik bilgisi, sayısız deneyimi ve uzmanlığıyla hazırladığı çok önemli formülleri ve etkileri ispatlanmış dahiyane reçeteleri paylaşıyor. Kitapta yer verdiği formüllerin, reçetelerin ve tavsiyelerin hepsi de, evinizde kendi kendinize hazırlayabileceğiniz, çok hesaplı ve hazırlanışı kolay, uygulaması pratik bitkisel karışımlardan oluşmakta.

Güzelliğin, sadece vücut güzelliği olmadığını her fırsatta dile getiren Pervin Bulgak kitapta, sağlıklı bir vücuda sahip olmanın sırlarını da paylaşıyor. Bitkisel karışımlar eşliğinde; sağlıklı ve güzel bir bedenin nasıl olacağını, mevsimsel reçeteleri, cinsiyet ve yaş gruplarına göre özel formülleri, bitkilerin nasıl kullanılacağı-yenileceği-içileceği gibi daha sayısız önemli konuyu ayrıntılarıyla sunuyor.

Pervin Bulgak bu ikinci kitabında, sadece kadınlar için değil, erkekler için de çok önemli bazı formüller veriyor. ‘Güzel görünmek, yaşlanmayı geciktirmek ve sağlıklı yaşamak erkeklerinde hakkı’ düşüncesiyle, uygulaması kolay bilgileri paylaşıyor.

Liste Fiyatı:
Yayın Tarihi: 18.05.2012
ISBN: 9789756178386
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 294
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm
Diğer Özellik: Dvd Hediyeli

Bu üründen 89 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pervin-bulgakla-guzellik-ve-yasam-formulleri/273175.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:22618/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner