banner
Peygamber Sevdalıları & Hayalin Kanatlarında Günümüzden Gül Devrine

Peygamber Sevdalıları Hayalin Kanatlarında Günümüzden Gül Devrine

Bir kitap okuyordum. Okuduğum kitabın yazarı "İnsan kendi kalbine mukabil kalbi arar." diyordu. Kalbine mukabil olan Efendimiz Aleyhisselâm'ın gönül iklimine hayalen seyahat ediyor, bununla da çok mutlu oluyordu anlaşılan. Bunu bende yapabilsem diye geçirdim içimden bir an. Sonra Efendimiz Aleyhisselâm'ın âşıklarının peşinde sırlı bir yolculuk hayal ettim. Gönüller seyahatime hemen başlamalıydım. Ama nasıl? bu yolculuğa başlamanın bir anahtarı olmalıydı.

Hemen imdadıma şu âyet-i kerime yetişti: "Muhakkak ki Allah ve melekleri peygambere hep salât ederler. Ey iman edenler, siz de O'na salât edin ve tam bir içtenlikle selam verin." Anladım ki bu yolculuğa çıkabilmem için Efendimiz Aleyhisselâm'a selam vermem yeterliydi. "Ey bütün âlemlerin kendisi için yaratıldığı Sultanlar Sultanı Efendim! Selamların en güzeli Sana ve ashabının üzerine olsun." dedim. Hayal kanatlarım bir anda açıldı.

Liste Fiyatı: 4,17
Yayın Tarihi: 01.01.2008
ISBN: 9786050024432
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 129
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21 cm

Bu üründen 112 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/peygamber-sevdalilari-hayalin-kanatlarinda-gunumuzden-gul-devrine/256161.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:201588/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner