banner
Pic Basic Uygulamaları

Pic Basic Uygulamaları

Mikrodenetleyiciler günlük hayatta kullandığımız pek çok cihaz içerisine girmiş durumda. Öyle ki, otomobillerde, cep telefonlarında, fotokopi, radyo, televizyon, kameralarında, faks-modem cihazlarında ve bazı oyuncaklarda mikrodenetleyicilerin kullanımını görmek mümkündür. Mikrodenetleyiciler sürekli geliştiriliyor, özellikleri ve performansları arttırılıyor. Bu da mikrodenetleyicileri programlayacak ve uygulayacak uzman gereksinimi yaratıyor.

Kitapta, dijital ve analog işlem için gerekli mikrodenetleyicinin ve çevre elemanlarının seçilmesi, mikrodenetleyici için gerekli programın yazılarak devrenin hatasız olarak kurulması, PIC16F877 entegresinin özellikleri ve PIC16F84 entegresine göre üstünlükleri, PIC16F877’nin özelliklerinden yararlanarak uygulama devreleri kurulması, PIC Basic Pro ve PIC Basic dili ile program yazımı ve PIC Basic Pro ile programın mikrodenetleyiciye yüklenmesi ve devrelerin çalıştırılması konuları işleniyor.

Kitaptaki uygulamalar sonunda artık siz de bir mikrodenetleyiciyi tanımış ve amaca göre programını yazabilme seviyesine çıkmış olacaksınız.

Liste Fiyatı: 36,00
Yayın Tarihi: 01.01.2013
ISBN: 9786054763009
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 186
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23 cm

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pic-basic-uygulamalari/307869.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:81911/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner