banner
Pop İnfilakı

Pop İnfilakı

Türkiye'de yozlaşan pop kültürüne çarpıcı bir eleştiri !
Mıchael bu kitabında pop müziğine büyük hizmetleri geçmiş ve popüler kültürün yarattığı sanatçıları titizlikle inceledi.
Türkiye'de özellikle iki binli yıllarda metrekareye üç tane star düştü. Müzik aşkının şöhret aşkına dönüştüğü bir dönemde, eğitim de her geçen gün önemini yitirdi. Yaşanan bu tablo içler açısı hal aldı.
Herkesin söz yazarı olduğu, herkesin besteci olduğu, herkesin kaset yaptığı bir milenyum Türkiye'sinde herkesin bilmek zorunda olduğu bilgiler bu kitapta toplandı.
Müzik dinleyicisinden müzik üreticisine kadar Türkiye'nin iki binli yıllardaki müzik piyasasında olup bitenlerin, gizli kalmış dosyaların ve başarılı olmanın kriterlerinin verildiği bu kitapta "Müzikte başarılı olmanın ipuçlarına da" rastlamak mümkün.
Pop İnfilakı bazı durumlarda bir ders kitabı, bazı durumlarda bir dost, bazı durumlarda ise bir kılavuz gibi kulağı müziğe açık olan herkesin imdadına yetişecek bir Türk pop müziği milenyum araştırması olarak hazırlandı.
Bugüne kadar hep müziği dinledik, şimdi müziği okuma zamanı.

Liste Fiyatı:
ISBN: 9789756155189
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 224
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 18 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/pop-infilaki/69947.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:286327/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner