banner
Psiko-Piktografi/Zihinsel Resim Yöntemiyle İçinizdeki Gücü Keşfedin

Psiko-Piktografi/Zihinsel Resim Yöntemiyle İçinizdeki Gücü Keşfedin

Kapsamlı araştırmaların ve derin bir birikimin ürünü olan psiko-piktografi yöntemi, yazarın deyimiyle Hem çok eskilere dayanan hem de son derece modern bir teknik. Bu teknik, çağlardır saygı gören evrensel gerçeklerle modern psikolojinin bulgularının bir potada eritiyor. Sonuç, gerçekten işe yarayan, harikulade bir sistem.
Bu kitabı okuduğunuzda, sahte benliğinizle gerçek benliğiniz arasındaki farkı göreceksiniz; daha özgür, daha huzurlu bir hayata kavuşmak için edişelerin, olumsuz düşüncelerin esaretinden kurtulmanın yollarını öğrenecek ve saklı kalmış içsel gücünüzü keşfedeceksiniz. Üstelik tüm bunları soyut kavramlar ve müphem teoriler aracılığıyla değil, yazarın zihinsel resim adını verdiği somut, kısa öykücükler yardımıyla yapacaksınız.
Psiko-Piktografi, her şeyden önce kendini tanımayı ve hayatını olumlu yönde değiştirmeyi arzulayanlara hitap eden bir kitap. Sahip olduğunuz zihinsel ve içsel gücü kullanarak hayatınızı istediğiniz gibi şekillendirmek sizin elinizde.

Liste Fiyatı: 12,96
Yayın Tarihi: 31.08.2005
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 238
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 81 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/psikopiktografizihinsel-resim-yontemiyle-icinizdeki-gucu-kesfedin/73203.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:113416/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner