banner

Q Bebek Parmak Kuklalarım

Erken çocukluk dönemi (0-6 yaş) boyunca Zeka Gelişimi temelde çocuğun farklı öğrenme deneyimleri ile karşılaşmasına bağlıdır. Bebek ve çocuklarla gerçekleştirilecek en iyi öğrenme deneyimini onlarla birebir etkileşim içinde oynanacak oyunlarla sağlanabilir. 
 
Bu temelde setlerimiz bebek ve çocuklarımızın IQ & EQ gelişimlerini desteklemek üstün bir gelişim programını destekleyici nitelikte ve pedagojik ilkeler doğrultusunda Çocuk Gelişim Uzmanlarımız tarafından hazırlanmıştır.
 
0-3 yaş grubuna yönelik olarak özel olarak hazırlanan, ailelerimiz tarafından rahatça kullanlabilecek özelliklerde ve zengin içeriklere sahip tüm Q Bebek Eğitim & Gelişim ve Oyun Kart ve Kitaplarımızda bebek ve çocuklarımızın, IQ & EQ üst gelişimleri ile birlikte Bilişsel Gelişim, Dil Gelişimi, Sosyal-Duygusal Gelişim ve Motor Gelişim alanlarının desteklenmesi ve geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
 

Liste Fiyatı: 69,00
Yayın Tarihi: 05.10.2020
ISBN: 9780902003033
Dil: TÜRKÇE
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 12 x 13.5 cm

Bu üründen 143 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 41,98
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/q-bebek-parmak-kuklalarim/347822.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11287789/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner