banner
Radikaller İçin Kurallar

Radikaller İçin Kurallar

Tüm zamanların en çok satan kitaplarından birisi! Okuduktan sonra « Gezi Olayları » sürecini daha iyi yorumlayacaksınız.
« Bu kitapta, gücü ele geçirmek ve insanlara vermek için bir kitle örgütünün nasıl yaratılacağı; eğitimde eşitlik, adalet, barış, işbirliği, eşit ve tam fırsat, tam zamanlı ve faydalı iş, sağlık ve insanların hayata anlam katan değerlerle yaşama şansına sahip olabilecekleri şartların yaratılmasının demokratik rüyasının farkına varılması ile ilgileniyoruz. Bu dünyada “kamu yararı”nın yüce amacı için yazılan kanunlar, gerçek hayatta açgözlülük temeline göre uygulanıyor. Doğruyu kendilerinden emin bir şekilde ellerinde bulundurduklarına inananlar, içlerini karanlık, dışarıdaki dünyayı ise acımasızlık, acı ve adaletsizlikle karartırken, insan ruhu haklı olup olmadığımıza dair olan içteki o küçük şüphe ışığında parlar. »

« Toplumsal örgütlenmenin kutsal kitabı. Bu kitabı okumadan sakın ha politikaya bulaşmayın.»

« Alinsky'nin teknikleri ve öğretileri, nesiller boyu aralarında genç Barack Obama ve Hilary Clinton da olmak üzere dünya siyasetinin en önemli isimlerini etkilemiştir. »

« O satın alınamaz, o korkutulamaz, o tüm kuralları yıkar » The Economist

«O'nu çağımızın gerçekten iyi birkaç adamından biri olarak görüyorum » Jacques Maritain

Liste Fiyatı: 15,00
Çevirmen: İnci Yılmazlı
Yayın Tarihi: 15.04.2014
ISBN: 9786056474309
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 192
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 49 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/radikaller-icin-kurallar/336608.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:154912/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner