Randevum Var

Doktor genel kontrolü yaptıktan sonra benimle ilgili şunları söyleyecekti: “Bazen salata tabağındaki sebzeleri bitirmiyorsun, buna karşılık tatlıları, çikolatayı ve şekerlemeleri çok seviyorsun.” Vay be! Bütün bunları nasıl bildi?
Sonra şöyle diyecek miydi acaba: “Tatlı yasak! Şekerleme yasak! Çikolata yasak! Gülmek yasak!”
Tamam anladım da gülmek gerçekten zararlı mı?

Çocukların duyguları çok hassastır. Anlaşılmak isterler. Kırılırlar fakat gönüllerini alırsanız çabucak unuturlar. Özlerler, bir öpücükle mutlu olurlar. Kıskanırlar, bir şeyler paylaşılınca oyuna geri dönerler. Korkarlar, kaygılarını ortadan kaldırınca rahatlarlar. Merak eder ve araştırırlar, bilgi verilince öğrenmiş olurlar.
Onların penceresinden olaylara bakmak gerekir kimi zaman. İşte elinizdeki kitap çocuğun gözüyle olaya bakmaktadır. Bir çocuğun “muayene olma, aşı, doktor algısı”nı en saf bir şekilde ortaya koyduğu bir hikâyeyi konu edinmektedir. Bakalım çocukların gözünde muayene olma, aşı ve doktor algısı nasılmış?
Liste Fiyatı: 250,00TL
Çevirmen: Abdulkerim Lale
Çizer: Maya Fidawi
Yayın Tarihi: 23.11.2013
ISBN: 6053701880
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 20
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 20 x 26.5 cm
Bu üründen 46 adet satın alındı.
Kitapyurdu Fiyatı:
178,75TL
Kazanacağınız Puan: 286
Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.
Platin Üyelere Özel Fiyat 160,88TL
Okuma Listeleri:
0 kişi
1 kişi
2 kişi