banner
Rıza Şehri

Rıza Şehri

“Ben senin evinde kendi evim gibi oturabilmeliyim, sen benim eşyamı kendi eşyan gibi kullanabilmelisin. Çünkü bütün bunlar hepimiz içindir ve hepimizin malıdır..”
Şeyh Bedrettin

'Rıza Şehri' romanı, günümüz dünyasında yaşayan insan zihnini, paraya, servete, mala, mülke dayalı, ‘başarılı insan’ efsanesi üzerine kurulu bir düzenden, yani önceki hayatlarından, bağımlılıklarından koparıp, onları emeğin sömürülmediği, sömürü düzenin olmadığı, eşitliğin, sevginin, merhametin ve aşkın olduğu bir ütopya ile tanıştırıyor.
Roman, zamanın insanına, zamanın sözünü söylüyor: ‘İhtiyacınızdan arta kalanını verin. Şerefli olmak budur. Yeryüzünü cennete, Barış Yurdu'na dönüştürmek elimizde.’

Yöneticisiz, otoritesiz, israfın olmadığı, aç gözlülüğün yerle yeksan edildiği, kusurun aranmadığı, mutluluğun ve saadetin ilâhi aşk ile yaşandığı bu şehre sizleri de bekliyoruz..

Liste Fiyatı: 70,00
Yayın Tarihi: 13.03.2013
ISBN: 9786058682412
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 208
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 72 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 50,40
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/riza-sehri/296538.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:49061/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner