banner
Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

Robinson Crusoe, orta halli bir İngiliz ailenin çocuğuydu. Babası onun iyi bir iş tutup sakin bir hayat sürmesini arzuluyordu ancak Robinson’un maceraperest ruhu denizlere açılıp, yeni yerler görmek ve maceracı bir hayat sürmek için öylesine can atıyordu ki, en sonunda evinde daha fazla kalayamayacağını anladı.

Robinson Crusoe, Defoe’nun altmış yaşında kaleme aldığı ilk romanıdır. Çok güçlü bir hayal gücünün ürünü olan roman, Robinson’un gemiyle seyahatlerini, bir adada mahsur kalışını ve adada kendisine yarattığı yeni dünyayı anlatır.
Daniel Defoe, Robinson Crusoe’yi yazdığı dönemde yayınevleri eserin okuyucu bulamayacağını düşünerek basmak istemez ancak roman yayınlanır yayınlanmaz çok popüler olur. Bu popülerliğini günümüzde de sürdüren Robinson Crusoe hala en çok okunan eserlerden biridir.

Liste Fiyatı:
Çevirmen: Funda Aydın
Yayın Tarihi: 12.11.2012
ISBN: 9786055768553
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 554
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 84 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/robinson-crusoe/254661.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:177550/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner
Son Gezdikleriniz
Yeni Türk Edebiyatı Hakemli Altı Aylık İnceleme Dergisi Sayı:16 Ekim 2017 Derin Tarih Sayı:93 Aralık 2019 Martin Mystere İmkansızlıklar Dedektifi Sayı:156 / 36 Dürüst Adam Gün Doğmadan Aşk Kapanı Halidi Bağdadi ve Anadoluda Halidilik Araç'lı Şehit ve Gazi Atalarımızın Soy Kütüğü 6-G-37 Winx Club Tecna'nın Buluşu Kuka 99'luk - Kuka Kemik (K99-03) Karıncanın Canı Kadar Safiye Sultan Montessori Ahşap Zeka Oyunları / w-Target 4