banner
Roman Seti (2 Kitap)

Roman Seti (2 Kitap)

BİRAZ ŞARKI BİRAZ GÖZYAŞI TANITIM YAZISI;
Annen kim demiştin?” “Neredensiniz?” Bu tür sorulardan ödü kopuyordu. O, yeni bir başlangıç yapmak istiyordu. Hayat neden kendinden ibaret olamıyor? Nereli olduğumdan kime ne? Mayfield ailesinin epik hikâyesi dramatik bir şekilde Güney Carolina kıyılarında bulunan Sweet Tamarind Adası’ndaki pirinç ve pamuk tarlalarında başlıyor. Bir süre önce kölelikten özgürlüğüne kavuşan “Mah” Bette Mayfield, adadaki hatıralarıyla vedalaşıp torunu Eudora’yla birlikte anakaradaki Charleston’a göçer. İki kadın burada falcılık ve terzilik yaparak kendilerine bir hayat kurmaya çalışırlar. Eudora başına gelen bir felaketten sonra evlenince Mayfield ailesi büyür; böylece Amerika’nın dinamik olduğu kadar sorunlu tarihi boyunca, yeni nesil Mayfield kadınları birbirinden farklı ama bir o kadar birbirini takip eden yolculuklara atılırlar. Mah Bette, Eudora, Elma, Lizzie, Cinnamon, Memphis, Tokyo, Alelia ve tabii ki damatlar, âşıklar, sevgililer... Shange ve Bayeza, bu romanda Amerika’nın ve Mayfield ailesinin 200 yıla yayılan muazzam hikâyesini, şarkıları ve bu şarkıları neden söylemek gerektiğini, yuva hasretini ve kalp kırıklıklarını, siyahı ve beyazı, geçmişi ve pırıl pırıl bir geleceği başta caz olmak üzere müziğin her türüyle yoğurarak anlatıyor.
  
BİR KIŞ BÜYÜSÜ TANITIM YAZISI; 
Affetmek, olan biteni geçmişte bırakıp, geleceğe umutla ve özgürce bakmanın diğer adıdır. Yeni yıl kimileri için yüzleşmek, kimileri içinse yenilenmek anlamına gelir. Kasabanın kötü kızı olarak tanınan Sophia hem kendiyle, hem hayatıyla, hem de sahip olduklarıyla yüzleşecektir. Dışarıdan masal gibi bir hayata sahip, sınırsız imkanları olduğu düşünülen Sophia, kocasının bir gece yarısı ortadan kaybolmasıyla bu rüyadan uyanır. FBI’ın da olaya dâhil olmasıyla ciddi bir soruşturmanın içerisinde kendini bulan Sophia ve kızı çok da bilmedikleri gerçek yaşamın ağır sonuçlarıyla yüz yüze gelirler. Her şeye yeniden başlayan Sophia, hayatını da bu fırsatta gözden geçirmeye kararlıdır. Bir zamanlar büyük hayal kırıklığına uğrattığı eski aşkı Ted ve uzun zamandır bir araya gelmediği arkadaşlarıyla yeniden karşılaşır. Kaybettiklerini geri kazanmanın mücadelesini veren Sophia, yeni hayatında aşkın, birine güvenmenin ve affetmenin mümkün olup olmadığını bu sayede sorgulama imkânı bulacaktır.

Liste Fiyatı: 64,00
Yayın Tarihi: 01.04.2020
ISBN: 9785856059792
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 1072
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 12 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 33,44
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/roman-seti-2-kitap/537653.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11187552/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner