banner
R.Tayyip Erdoğan Kimdir?

R.Tayyip Erdoğan Kimdir?

AKP lideri R. Tayyip Erdoğan'ın çocukluk, gençlik yılları ve özel hayatı hızlı geçilirken, siyasete atıldığı günden Başbakan olmayı beklediğ bu günlere kadar geçen zaman dilimindeki olaylara ışık tutan HAKANTÜRK, aynı zamanda kaygan bir zemin olan politikada yazılmayan ama oynanan oyunlara ve oyunculara da geniş bir yer vermektedir.

T.Erdoğan'ın bugün elinde tuttuğu gücü elde edebilmesi için kimler destek olurken, kimlerin yolunu kestiği anlatırken kitap sadece AKP liderini değil, onun etrafını oluşturanları da mercek altına almış.

Türkiye'nin bugününe ve önümüzdeki on yılına damgasını vuracak görünen T.Erdoğan'ın nelere dikkat etmesi gerektiğini, Türkiye siyasi tarihinde yaşanmış bazı olaylarla anlatılmaktadır.

Objektif bir şekilde kaleme alınmış olan bu kitapla HAKANTÜRK'ün bir önceki kitabı Büyük Oyun, birbirini tamamlayıp Türkiye'yi nelerin beklediğini belgeler ve tanıklarla gözler önüne sermektedir.

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 16.09.2003
ISBN: 9789758208159
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 245
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 15 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/rtayyip-erdogan-kimdir/54840.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:240858/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner