banner
Ruslar İçin Okuma Metinleri

Ruslar İçin Okuma Metinleri

Dili öğrenen kişinin öğrendiği dilin kelime hazinesini, cümle yapısını bilmesi ve öğrendiği dilin kültürüne uygun deyim, atasözleri ve terimleri yerli yerinde kullanması önemlidir. Bu öğeleri kullanabilmesi için de kişinin kendi yabancı dil düzeyine uygun metinleri üzerinde çalışması gerekmektedir. İşte bu kitap bütün bu etkenler göz önüne alınarak Türkçenin yabancılara, özellikle de günümüzdeki Bağımsız Devletler Topluluğu’nda yaşayanların öğretimine yönelik olarak hazırlanmıştır.

Kitabın hazırlanışında, başlangıç düzeyden (A1, A2) orta düzeye kadar Türkçedeki zaman ekleri, ad durum ekleri, kelime bilgisi göz önüne alınmıştır. Dilin aynı zamanda kültür olduğu dikkate alınarak metinlerde Türkiye ve diğer Türk topluluklarının kültürlerine, âdet ve geleneklerine de yer verilmiştir. Kitaptaki metinlerin anlaşılması için dilbilgisi alıştırmalarına da yer verilmiştir. Kitapta kullanılan metinler genel olarak gazete, dergilerin yanı sıra Türk ve dünya edebiyatından yararlanılarak öğrencinin Türkçe düzeyine göre uyarlanmak suretiyle elde edilmiştir.

Kitabın, Türkçenin kısa okuma metinleriyle öğretimi alanındaki eksikliği doldurabileceği muhakkaktır.

Liste Fiyatı: 35,00
Yayın Tarihi: 20.06.2015
ISBN: 9786059979481
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 220
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 19.5 x 27 cm

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ruslar-icin-okuma-metinleri/370573.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1033289/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner