banner
Rusya’yı Ayağa Kaldıran Lider Vladimir Vladimiroviç Putin

Rusya’yı Ayağa Kaldıran Lider Vladimir Vladimiroviç Putin

Hiç başkanlık rüyası görmemiş sıradan bir taşra bürokratı, bir sabah uyandığında kendini devcileyin bir başkana dönüşmüş olarak buldu.
 
Sovyetler dağılıp dünya yeni bir düzene doğru giderken, kimsenin 
dikkatini çekmeyen sadık KGB ajanı birden bire imparatorluğu ayakta tutan bir süper lidere dönüşüyor. Vladimir Vladimiroviç Putin: Rusya’yı Ayağa Kaldıran Lider, yalnız Putin’in değil, Sovyet sonrası Rusya’nın çok canlı, çok etkileyici bir fotoğrafını sunuyor. 
 
“Yıllarca Moskova’da çalışan deneyimli gazeteci Cenk Başlamış ve Okay Deprem, Putin’in Leningrad sokaklarından KGB başkanlığına, oradan Kremlin’e uzanan iktidar öyküsünü eşsiz ayrıntılarla anlatıyor. Son beş asırdır Türkiye’nin hep dikkatle yaklaşmak zorunda olduğu komşusu Rusya’da neler olduğunu anlamak isteyenler  bu kitabı 
mutlaka okumalı.” 
— Murat Yetkin
 
“Putin Rusyası ile ittifak arayışlarının tartışıldığı bir dönemde yayımlandığı için değeri daha da artan bu kitap, Türk okuruna benzersiz bir katkı sunuyor. Rusya’yı uzun yıllar boyunca Rusya’da yaşayarak, Rusça okuyarak, Ruslarla Rusça konuşarak izlemiş iki tecrübeli uzman gazeteci, bu büyük komşumuz ve güçlü liderleri Putin hakkında bizi bilgilendirip aydınlatıyor, böylece önemli bir eksikliği gideriyorlar. Türk gazeteciliği adına övünç duyulacak bir çalışma.”  
 — Kadri Gürsel

Liste Fiyatı: 56,00
Yayın Tarihi: 15.05.2018
ISBN: 9786050950519
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 376
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.6 x 21 cm

Bu üründen 407 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/rusyayi-ayaga-kaldiran-lider-vladimir-vladimirovic-putin/455334.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5660638/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner