banner
Rutin ve Ritüel

Rutin ve Ritüel

Eylem ve kültür, sanat ve zanaat olarak yazıdan ve yazmaktan yolu geçenleri buluşturmayı amaçlayan yaratıcı yazarlık temalı Rutin ve Ritüel serisinin ilk kitabı KalemKahveKlavye’den çıktı! Koray Sarıdoğan’ın hazırladığı Rutin ve Ritüel’in her sayısında okurlar, yazarlar ve yazar adayları için, yazmakla ilgili farklı türlere, disiplinlere ve mesleklere yönelik “Nasıl yazılır? Nasıl yayımlatılır?” sorularının cevapları konuklarla birlikte aranacak. Ve yazar adaylarının gönderdikleri metinler yayımlanıp değerlendirilecek.
 
Serinin ilk kitabının odak türü Polisiye. Yazmak ve Yayınla(t)mak: Polisiye dosyasında “Polisiye nasıl yazılır, nasıl yayımlatılır?” konusunu polisiye yazarları Algan Sezgintüredi, Aras Gençtürk, Ayşe Erbulak, Elçin Poyrazlar, Mesut Demirbilek, Oğlak Yayınları editörlerinden Çiğdem Bakırcıoğlu ve Doğan Kitap editörlerinden Hülya Balcı ile konuştuk.
 
Dosya haricinde ilk sayıda karşımıza çıkan isimler şöyle:
Editörle Kahve bölümünde Sevengül Sönmez, Yazarın Sırrı bölümünde Mehmet Berk Yaltırık, Kırmızı Kalem Edebiyat’tan Duygu Değirmenci, şarkı sözü yazarlığında Özver Yılmaz, stand-up ve yazarlık konusunda Leyla Ezgi Dinç, “Bir Romanı Tiyatroya Uyarlamak: Disko Topu” başlığında ise Ayça Güçlüten, Dilek Tekintaş ve Nihan Doğa…
 
Atölye bölümünde editör Koray Sarıdoğan’ın hazırladığı Yazma Disiplini serisinin ilk bölümünün yanı sıra yayınevlerine dosya göndermek ve yazmakla ilgili ipuçları yer alıyor. Ortak Masa bölümünde ise yazar adaylarından gelen metinlerin detaylı incelemeleri ve “Nasıl yazılır?”a dair tüyolar okuru bekliyor.

Liste Fiyatı: 130,00
Yayın Tarihi: 18.03.2024
ISBN: 9786259441504
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 64
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 20 x 28 cm

Bu üründen 119 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 93,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/rutin-ve-rituel/678315.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11869218/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner