banner
Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme

Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme

Bu kitapta; sağlık yönetiminin en önemli fonksiyonlarından denetim ve değerlendirme alanında gerçekleştirilen uygulamaların tarihsel gelişimleri, kapsamları, içerikleri ve uygulama çerçeveleri ele alınmıştır. Sağlık Bakanlığı'nın ve TÜRKAK, TİTCK, TSE, TÜSKA, SGK ve diğer kuruluşların sağlık alanında gerçekleştirdiği denetim, değerlendirme ve izleme çerçevelerinin aktarıldığı kitap sunduğu kapsam ve içerik ile yayını öncesinde odaklanılmamış bir alanı hedeflemiştir.
Tüm değerlendirme ve denetim fonksiyonlarına ilişkin kitap bölümleri bu faaliyetlerin işleyişine ilişkin bilgisi ve denetleyici-düzenleyici birim ve kurumlarda çalışma deneyimi bulunan yazarlarca kaleme alınmış, böylelikle denetim ve değerlendirme uygulamalarının işleyişinin ilk ağızdan aktarılması amaçlanmıştır.
Sunduğu kapsam ve içerik ile bu kitabın, konuya ilgi duyan sağlık bilimleri disiplinleri ve özellikle sağlık yönetimi öğrencilerine, giderek daha yoğun şekilde denetim, izleme ve değerlendirme uygulamalarıyla karşılaşan özel ve kamu sektörü sağlık tesisi çalışanlarına ve yöneticilerine, akademisyenlere ve politika yapıcılara faydalı olmasını diliyoruz.
 

Liste Fiyatı: 189,00
Yayın Tarihi: 19.04.2023
ISBN: 9786253983277
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16.5 x 24 cm

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
160,65

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 196

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 144,59
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/saglik-hizmetlerinde-denetim-ve-degerlendirme/647107.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11703410/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner