banner
Sanat Kitabı Mini Versiyon

Sanat Kitabı Mini Versiyon

YEM Yayın okurlarına sanat kitapları alanında dünyanın en büyük yayınevlerinden biri olan Phaidon’un “The Art Book” adlı kitabının Türkçe çevirisini sundu.
A’dan Z’ye 500 büyük ressam ve heykelcinin sıralandığı Sanat Kitabı Ortaçağ’dan günümüze sanatın geldiği yeri alışılagelen tarihsel sınıflandırmaların dışında bir tarzla ele alıyor. Her sanatçı üslubunun özelliklerini yansıtan tipik bir yapıtıyla tanıtılıyor. Tüm sayfa basılan yapıt ve sanatçı kısa bir yazı ile tanıtılırken, aynı üslubun diğer örneklerine ve aynı konunun farklı dönemlerde betimlenişini örnekleyen sayfalara göndermeler yapılıyor. Ayrıca sanatçının doğum ve ölüm tarihleri, yerleri, yapıtın tarihi, boyutları ve bugün hangi müze ya da koleksiyonda yer aldığını belirten bir künyeye de sayfanın alt bölümlerinde yer veriliyor.
Popüler adların yanısıra daha az bilinen ama tarzları ile sanat tarihinin kilometre taşlarından olan adların oluşturduğu 500 sanatçı, her yaştan ve her alandan sanat meraklısı için heyecanla izlenecek bir görsel şölen sunuyor.

Liste Fiyatı: 27,78
ISBN: 9789757438465
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 514
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 12.5 x 16 cm

Bu üründen 24 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sanat-kitabi-mini-versiyon/32725.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:207844/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner