banner
Satori

Satori

Satori, Trevanian’ın çoksatan kitabı Şibumi’nin kahramanı Nicholai Hel’in Şibumi’de konu edilen dönemden önceki hayatını
anlatır.
Bir zamanlar bir grup arkadaşıyla ''yutarcasına okuduğu'' Şibumi romanının yazarı hayranı olduğu Trevanian'ın ajansından artık hayatta olmayan gizemli yazarın yerine geçme önerisi alınca çok şaşırır. Açıkça ''Yeni Trevanian olmaya ne dersin?'' diye sorulur kendisine. Güç ama onur verici ve keyifli olacağını düşündüğü öneriyi kabul eder. Ortaya elinizdeki SATORI romanı çıkar. Don Winslow kitabı yazma sürecini romandan önceki ''Yazarın Notu'' bölümünde ayrıntılarıyla anlatıyor.

Şibumi okurlarının en çok merak ettiği, II.Dünya Savaşı sonrası Japonya'da Nicholai Hel'in tutuklanmasıyla emekli olup Bask Bölgesi'nde Etchebar Şatosu'na yerleşmesi arasındaki geçen zaman aralığıdır.
Yazar Trevanianvari bir akıcılıkla tam da o dönemi anlatıyor.

CIA üstün beceri ve özelliklere sahip, yenilmez, gizemli, müthiş suikastçı 26 yaşındaki Nicholai Hel'e özgürlüğü karşılığı hangi görevi vermiştir?
Don Winslow Tokyo'dan Çin'e, Çin'den Vietnam'a ''soğuk savaş'' yıllarının gerilimini büyük bir ustalıkla anlatıyor, hem de Trevanian tadı ve sürükleyiciliğiyle.

Liste Fiyatı: 33,00
Çevirmen: Zeynep Umuroğlu Çetinol
Yayın Tarihi: 17.11.2011
ISBN: 9789753902908
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 462
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 177 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/satori/263664.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:202315/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner