banner
Seçim Kazanma Sanatı

Seçim Kazanma Sanatı

Seçmek ve seçilmek, insanlık tarihi kadar eski bir davranış şekli. Dünyada iyi-kötü yapılan her şeyin temelinde bir seçme hadisesi bulunur. Bir sistemin ilerleyebilmesi de ancak, o sistemi geliştirmeye aday olanın, iyi yetişmiş olmasına, etik yasalara ve yerel-evrensel değerlere sahip çıkmasına bağlıdır. Seçmen olan yerde; ikna, hitabet, söylem çözümlemesi, dil psikolojisi, propaganda, iletişim gibi kavramlar yer alır.
 
Ve önemle hatırlatmak isteriz ki, temelinde iyi niyet barındırmayan hiçbir seçim stratejisi, seçmen davranışlarında ileriye dönük kalıcı olamayacaktır. Kısa vadede hedefe ulaştıran bu strateji, uzun vadede er ya da geç kaybetmeye mahkumdur.
 
Seçim faaliyeti içerisinde uygulanan tüm stratejiler, sanatsal bir üretim sürecini barındırır. İmaj, retorik, estetik, uyum, ahenk, duygu… O nedenle, kitabın adını “Seçim Kazanma Sanatı” olarak düşündük. Diğer türlü, popülist bir amaç güdülmemiştir.

Liste Fiyatı: 207,00
Yayın Tarihi: 11.12.2018
ISBN: 9786051702568
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 136
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 6 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 188,78
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/secim-kazanma-sanati/486167.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7606445/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner