banner
Seçim Zamanı / 2004 Siyasal Kampanyalar-Avrupa Yıllığı

Seçim Zamanı / 2004 Siyasal Kampanyalar-Avrupa Yıllığı

Avrupa seçim kampanyalarının tüm örnekleri, siyasetçilerin ve iletişimcilerin elinin altında.

"Seçim Zamanı"nda, Avrupa kıtasında geçen yıl gerçekleşen 22 seçim kampanyasının birbirinden ilginç analizleri ve kampanya örnekleri yer alıyor.

25 AB üyesi ülkede aynı anda yapılan 2004 Avrupa Parlamento'su seçimleri, kitapta ele alınan önemli konular arasında. Yeşiller'in tüm Avrupa'da uyguladığı müşterek ve sürekli kampanyaların yanı sıra, birbirinden bağımsız olarak yönetilen ulusal seçim kampanyaları da aynı kitapta.

Ayrıca, Avrupa'nın köklü partileri Muhafazakarlar, Sosyal Demokratlar, Liberaller ve Yeşiller'in derslerle dolu kampanyalarından çarpıcı örnekler Seçim Zamanı'nda.

İspanya'da Terör Saldırısının Seçimlere Etkisi
İspanya'daki seçimlerin üç gün öncesine denk düşen, 11 Mart'taki bombalı saldırının seçmen kararına etkileri ve doğru bir kampanya ile iktidarın nasıl el değiştirdiğinin öğretici hikayesi Seçim Zamanı'nda irdeleniyor. İspanya'nın Irak politikasında bir U dönüşüne neden olan bu iktidar değişiminin kampanya ayrıntıları her siyasetçi için, her iletişimci için ölçülemez değerde.

Ukrayna'da "Turuncu Devrim" Nasıl Planlandı ve Uygulandı?
AB üyesi ülkelerdeki seçimlerin yanısıra, Ukrayna'daki başkanlık seçimleri ve bu ülke toplumunun dramatik biçimde demokrasiye geçmesini sağlayan Turuncu Devrim'in nasıl ve hangi koşullarda gerçekleştiğinin tüm ayrıntıları Seçim Zamanı'nda.

Çok Fazla Daha Fazlası İçin 22 Örnek
"Seçim Zamanı" kitabında 22 örnek kampanya, reklam kampanyalarıyla birlikte derlendi. Bazıları coşkulu, bazıları trend-belirleyici ve hatta bazıları şaşırtıcı koşullarda gerçekleştirilmiş kampanyalar... Avusturya'dan Rusya'ya, İtalya'dan Romanya'ya, Çeçenistan'dan Kıbrıs Rum Kesimine kadar 22 farklı kampanya.

Liste Fiyatı: 249,00
Yayın Tarihi: 15.12.2005
Orijinal Adı: Election Time
ISBN: 9799756347804
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
Boyut: 17 x 24.5 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.

Kitapyurdu Fiyatı:
180,53

Genellikle 5-7 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 82

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin ÃœyeliÄŸi Hemen BaÅŸlat
Platine Özel Fiyat: 166,08
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/secim-zamani-2004-siyasal-kampanyalaravrupa-yilligi/76438.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:116946/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner