banner
Selkie'lerin Şarkısı

Selkie'lerin Şarkısı

Cowrie'nin hikayeleri Selkie'lerin şarkısı ile devam ediyor.


Cowrie, hikâyeleri olan, akıllı, duyarlı bir kadın, bir Maori, bir sukaplumbağası...

Selkie'lerin Şarkısı'nın peşinden gittiği bu yolda edineceği deneyimlerle belki de hayatının en önemli iç yolculuklarından birine çıkmış olduğunu fark ediyor.

Edinburgh Festivali dünyanın her yerinden birçok sanatçıyı bir araya getirmiştir. Hikâye performans grupları içindeki anlatıcılardan biri de Cowrie'dir. Ama Cowrie bile bir grup hikayecinin, festival sonrası Ellen'le birlikte gittikleri İskoçya'nın kuzeydoğusundaki Orkney Adaları'ndaki küçük kıyı evlerinde yaşanacak olan farklı kimyayı tahmin edemez; çünkü Ellen'in gerçek ismi Morrigan'dır ve Morrigan hem karada hem denizde yaşayan bir selkie'dir.

Eski bir sır perdesi aralanırken, "sukaplumbağası" Cowrie ve "yunus" Sasha ve diğerleri Morrigan'ın ve Selkie'lerin Şarkısı'nı keşfetmek için kısa sürede uzun soluklu deneyimler yaşayacaklardır.

Liste Fiyatı: 24,00
Yayın Tarihi: 22.10.2003
Orijinal Adı: Song of the Selkies
ISBN: 9789758420889
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 2 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/selkielerin-sarkisi/55593.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:41540/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner