banner
Sen Gerçekte Sen Misin?

Sen Gerçekte Sen Misin?

“Beden Yalan Söylesede, Yüzler Yalan Söylemez...”

Çin'de M.Ö. 3000'lerde Sarı İmparatorluk döneminde kadınlara dokunmak yasaktı. Bu nedenle ilk doktorlar uzaktan bakarak hastalıkları teşhis etmeye çalıştılar. Zaman içinde, organların sağlık durumlarının ve kişilik özelliklerinin farklı yüz hatlarına yansıdıklarını gördüler. Binlerce yıllık gözlem ve incelemeler sonucunda hastaların psikolojileri ve kişilik yapıları hakkında devasa bir bilgi birikimi oluşturdu.

Çin Yüz Okuma Sanatı'nda teorik olarak 100 yaşımıza kadar yaşayacağımız varsayılır. Her bir yaşımızın yüzümüzde karşılığı olan bir nokta vardır. Böylece yüzümüzdeki 100 nokta 100 yaş haritamızı oluşturur. Çin Yüz Okuma Sanatı'na göre:YÜZÜMÜZDEKİ 100 NOKTADA GERÇEKTE KİM OLDUĞUMUZA VE İSTEDİĞİMİZ HAYATA NASIL ULAŞABİLECEĞİMİZE DAİR İPUÇLARINI İÇEREN 100 MESAJ VE 100 ŞİFRE KAYDEDİLMİŞTİR. Bu kitabı okuduğunuzda, yüz hatlarınıza kayıtlı mesajlarınızdaki şifrelerinizi Çin Yüz Okuma Sanatı'nın 3000 yıllık Evrensel İlkeleri ışığında çözebilecek ve gerçek kimliğinizle tanışarak “Ben gerçekte ben değilmişim” diyeceksiniz! Kendi yaşamını Çin Yüz Okuma Sanatı'nın yardımıyla bir heykeltraş titizliğiyle yeniden biçimlendiren Sevgi Karaca, tasarım yolculuğunun sırlarını bu kitapta sizlerle paylaşıyor. Eğer yaşamınızda sihirli bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsanız bu kitap sizi ulaşmak istediğiniz yaşama bir nefes daha yaklaştıracaktır.

Bu kitapta ayrıca, başta politikacılar olmak üzere birçok ünlü insanın Çin Yüz Okuma Sanatı İlkelerine göre, yüz hatları okunarak yapılmış karakter analizlerini de bulacaksınız. Analizleri okuduğunuzda, sizi şaşırtacak bir çok özellik olduğunu görerek hayretler içinde kalacaksınız. Çünkü, Çin Yüz Okuma Sanatına göre “Dil insanı yanıltsa bile, yüz yanıltmaz”, “Beden yalan söylese de yüzler yalan söylemez.”

“İnsanı Yoran Yaşadığı Hayat Değil, Taşıdığı Maskelerdir.” diyor William Shakespeare. “Artık yoruldum” diyorsanız, bu kitap tam size göredir. Sizi istediğiniz yaşama ulaştıracak şifrelerinizi çözmek için harekete geçmenin tam zamanıdır!..

Liste Fiyatı: 17,00
Yayın Tarihi: 16.07.2014
ISBN: 9786055416928
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.05 x 21 cm

Bu üründen 224 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sen-gercekte-sen-misin/344383.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:274034/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner